Ummmmm...

Support Questions, Tips and General Info

Moderators: Classitar, pied_piper, Phineas

Post Reply
User avatar
embum79
Posts: 169
Joined: Mon Dec 15, 2003 11:55 pm

Ummmmm...

Post by embum79 » Sun Jul 11, 2004 5:53 pm

Why is the website suddenly in a foreign language???? Is anyone else seeing this? I was just on earlier today and it was fine. Someone please tell me I'm not crazy.

User avatar
embum79
Posts: 169
Joined: Mon Dec 15, 2003 11:55 pm

Post by embum79 » Sun Jul 11, 2004 5:56 pm

Okay, wow... that was really weird. I was in the profile part, and it must have been automatically set on Albanian, the very first one, because I did not change the language. Weird.....

User avatar
Kim
Posts: 109
Joined: Tue Mar 09, 2004 9:02 am

Post by Kim » Sun Jul 11, 2004 6:20 pm

embum79 wrote:Okay, wow... that was really weird. I was in the profile part, and it must have been automatically set on Albanian, the very first one, because I did not change the language. Weird.....
LOL I noticed the Alabanian thing too. I changed it to English but each time I have come back it says Albanian again but everything is still in English for me. Now if I could get the log in/log out thing to work for me I will be set :lol:

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 56
Joined: Fri Aug 09, 2002 9:51 pm

Post by admin » Mon Jul 12, 2004 12:55 am

We defaulted everybody's language settings to English so it should be OK now. If anyone wants to change this, they can change the setting in their profile.

Thanks for the tip :wink:
-- Fluteland.com Board Admin --

User avatar
embum79
Posts: 169
Joined: Mon Dec 15, 2003 11:55 pm

Post by embum79 » Mon Jul 12, 2004 4:34 pm

Thanks! :D
Cheers,
Emily

OrangeGal4
Posts: 9
Joined: Sat Jul 17, 2004 6:25 am

I didn't relieze that!

Post by OrangeGal4 » Sat Jul 17, 2004 9:07 am

I didn't relieze that! :lol: :lol:
^-_-^ CaTCrAzY

Post Reply